Edzői értékelés – U11/U13/U14

U11/U13/U14 edző: Saliga Roland

U11: Augusztusban elkezdődtek az edzések, nehezen indultunk létszámban, a végére egész kerek lett a történet. Kéthetente Bozsikon kerültek megmérettetésre a srácok, ami jó hangulatú és egyben fejlesztő hatással volt a gyerekekre. Télen szeretnénk a korosztály létszámàt növelni, és folytatni az elkezdett munkát.
U13: Egy jól összeszokott brigáddal vágtunk neki az őszi szezonnak, nemcsak Bozsikok voltak kéthetente, hanem minden szerdán U14-es bajnokik is, emellett heti két edzés, úgyhogy megvoltak dolgoztatva keményen a srácok, akik állták is a megmérettetéseket, kimondottan fejlesztő hatású, hogy nagypályán is tudnak szerepelni. Így tovább!
U14: Kemény szezon elé néztek, hiszen lehetőséget kaptak U14-es bajnokság mellett az U16-os bajnokságba is belekóstolni. Úgyhogy heti két edzés mellett két meccsük is volt nagyrészt. A 14-es bajnokságban dobogós helyen telelünk, várjuk a tavaszi folytatást, hogy az első helyért tudjunk küzdeni.  Az edzések mellett a két bajnokságban való szereplés meghozta a gyümölcsét, tapasztalatszerzés mellett, a fejlődés is arányos a pályán eltöltött idővel.
Gratulálok az őszi teljesítményhez a csapatoknak!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük